Troy Baker recunoaște că anunțul NFT a fost „un pic antagonist”

Jonesy Fortnite
Imagine: Epic Games

Actualizați: Troy Baker a apelat din nou pe Twitter după ce a aprobat NFT-urile vocale mai devreme astăzi și a recunoscut că întrebarea „ura/creează” ar fi putut fi „un pic antagonistă”:

Tweeturile anterioare ale actorului vocal au stârnit o reacție puternică online – vezi mai jos pentru mai multe detalii.

Mai percepe cineva atmosfera de la Notting Hill cu acea linie „Sunt doar un povestitor aici care încearcă să-mi spun povestea”? Numai noi? Oricum, conversația continuă mai jos.


Povestea originală: Troy Baker, actor de voce extraordinar care apare în aproape fiecare joc video, de la Bloodrayne la Bioshock, de la Borderlands la Batman, a anunțat un parteneriat cu compania NFT Voiceverse NFT.

Da, probabil cel mai faimos actor de voce din jocuri (serios, a fost în toate) a sărit în vagonul nefungibil, după cum demonstrează anunțul său oportun vag pe Twitter care întreabă cititorii dacă vor „ura” sau „crea”.

Iată textul tweet-ului în întregime:

Colaborez cu @VoiceverseNFT pentru a explora modalități prin care împreună am putea aduce noi instrumente noilor creatori pentru a crea lucruri noi și pentru a da puterea tuturor să dețină și să investească în IP-urile pe care le creează.
Toti avem o poveste de spus.
Poți să urăști.
Sau poți crea.
Ce va fi?

Reactia? Ei bine, probabil că poți ghici reacția. Iată o mică mostră a celor mai potrivite răspunsuri ale fanilor la „vocea jocurilor video”:

Detaliile sunt vagi despre ce înseamnă exact acest lucru și despre modul în care Baker va fi implicat cu jetoanele vocale nefungibile, dar compania cu care este partener – Voiceverse NFT – explică abordarea sa și beneficiile acestora în acest fel. un feed Twitter fixat:

Salutare tuturor – iată de ce NFT-urile noastre vocale sunt diferite de a deține jpeg.
Voice NFT oferă utilitate intrinsecă pe lângă o comunitate fantastică. Nici nu puteți face clic dreapta.

Voice NFT oferă acces nelimitat și perpetuu la vocea AI subiacentă a cărei NFT reprezintă proprietatea. Dacă dețineți un Voice NFT, puteți crea tot felul de conținut vocal și veți deține întregul IP.

Imaginați-vă că puteți crea cărți audio personalizate, videoclipuri YouTube, prelegeri e-learning sau chiar podcasturi cu vocea dvs. preferată! Totul fără bătaia de cap a muncii legale suplimentare. De asemenea, facilitează accesul persoanelor cu resurse limitate la voci de calitate profesională.

Voice NFT vă oferă o nouă modalitate de a comunica și de a vă dezvolta personalitatea în lumile metaverse. Puteți suna ca oricine doriți în metavers, iar acum puteți suna ca Voice NFT pe care îl dețineți.

Imaginați-vă că puteți vorbi cu vocea personajului pe care îl jucați ca într-un joc multiplayer! Imaginați-vă următorul nivel de experiență captivantă!

Înțelegem impactul asupra mediului al NFT-urilor. Lucrăm din greu pentru a muta NFT-urile noastre vocale pe o rețea principală mult mai ecologică în viitor, cum ar fi Polygon sau Solana. Dovada muncii → Dovada mizei

Voice NFT oferă drepturi de autor actorului vocal original care a participat la construirea NFT. Dacă valoarea vocii NFT crește, actorul vocal beneficiază și de valoarea mărită. Întotdeauna ținem omul informat.

Dacă este doar un produs SaaS și nu un NFT, nu vom putea construi o soluție cu adevărat descentralizată în pregătirea pentru Web3, iar cheia este că TU deții în totalitate IP-ul și, așa cum o demonstrează publicul, NU este gestionat de noi. .

Nu spunem că Voice NFT este copilul perfect al familiei NFT. Recunoaștem unele dintre deficiențe, dar vă rugăm să îi oferiți o șansă fără a o evita de la început și să luați în considerare ce valoare și utilitate poate aduce comunităților de creatori și jucători.

Având în vedere impactul asupra mediului al NFT-urilor și al tehnologiei blockchain, ca să nu mai vorbim de utilitatea lor adesea discutabilă, reacția online la știri este complet previzibilă. Baker este departe de a fi singura celebritate care a sărit în trenul NFT în ultimele luni, dar având în vedere vocile atâtor personaje îndrăgite în jocuri, nu este de mirare că această mișcare controversată provoacă o reacție atât de puternică din partea fanilor.

Mare hmm. Aparent, poți să uraști sau să creezi. Alternativ, puteți să vomita puțin, să respirați adânc și să mergeți mai departe. Dacă ne puteți analiza și explica beneficiile NFT-urilor vocale – de preferință așa cum ați face pentru un copil mic – vă rugăm să faceți acest lucru în comentarii.

.

Add Comment