Prințul Andrew susține că Virginia Giuffre „ar putea suferi de amintiri false”

Documentele depuse vineri la tribunalul din New York de avocata sa Melissa Lerner o acuză pe doamna Giuffre că a ajutat-o ​​la recrutarea fetelor minore pentru a întreține relații sexuale cu Epstein, fostul prieten al ducelui.

Documentele susțin că doamna Giuffre, care susține că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu ducele de trei ori în 2001, când avea 17 ani, „s-ar putea să sufere de amintiri false”.

Ducele mai susține că orice traumă suferită de doamna Giuffre în mâinile lui Epstein a fost agravată de propria ei decizie de a vorbi deschis despre trecutul ei.

Sarah, ducesa de York, este alături de fostul ei soț

Mișcarea a venit în timp ce Ducele a fost fotografiat cu fosta sa soție, Sarah, Ducesa de York, în Range Rover-ul său, conducând sâmbătă din reședința lor din Windsor Great Park.

Apariția ducesei alături de el sugerează că ea continuă să-i stea alături în lupta lui pentru a-i curăța numele.

Într-o cerere de asistență judiciară internațională, avocații Ducelui declară că trebuie să-l interogheze pe Dr. Lightfoot, care își are sediul în Australia, pentru a testa adevărul afirmațiilor doamnei Giuffre că ar fi fost sub amenințarea unui vătămare din partea Epstein și Maxwell și că a suferit „presupusă suferință emoțională severă”.

De asemenea, vor să-l întrebe pe Dr. Lightfoot cu privire la legătura dintre orice prejudiciu pe care l-ar fi suferit și presupusa conduită a Ducelui.

Avocații săi afirmă că ducele „suține că [Ms Giuffre] poate suferi de amintiri false, așa cum demonstrează faptul că afirmațiile ei cu privire la timpul petrecut cu Epstein și circumstanțele în care [Prince Andrew] presupusa-o agresată s-au schimbat în mod repetat de-a lungul anilor”.

Ca parte a cererii lor, avocații ducelui au cerut să vadă toate notele medicale ale doctorului Lightfoot despre doamna Giuffre, rețetele și facturile ei.

Avocații ducelui vor folosi, de asemenea, afirmațiile auzite la recentul proces pentru trafic sexual al lui Maxwell, potrivit cărora doamna Giuffre a ajutat-o ​​să recruteze fete pentru Epstein.

Judecătorul districtual american Alison J. Nathan a anunțat sâmbătă că Maxwell va fi condamnată pentru trafic sexual pe 28 iunie, în ciuda faptului că echipa sa de apărare caută un nou proces după ce un jurat a recunoscut după verdict că a suferit abuz sexual în copilărie.

Doamna Giuffre „a recrutat fete pentru Epstein”, susține Andrew

Ducele susține că afirmațiile doamnei Giuffre sunt „un efort de a se abține de la propria sa participare la schema de trafic sexual a lui Epstein, inclusiv prin recrutarea de tinere (inclusiv cel puțin o fată de 14 ani) pentru a deveni parteneri sexuali pentru Epstein”.

Avocații prințului Andrew afirmă că domnul Giuffre a cunoscut-o pe Virginia Roberts în Thailanda în jurul anului 2002, „când participa la un curs de pregătire în masaj și recruta una sau mai multe femei pentru a realiza acte sexuale pentru Jeffrey Epstein, care a finanțat călătoria”.

Ei adaugă: „Domnul Giuffre are informații relevante cu privire la [Virginia Giuffre’s] domiciliul din 2002, relația ei cu Epstein și Ghislaine Maxwell, [Giuffre’s] rol în recrutarea fetelor minore pentru presupusa schemă de trafic sexual a lui Epstein și [Giuffre’s] acuzatii impotriva [Prince Andrew].”

Strategia avocaților ducelui de a o implica pe doamna Giuffre în activitățile sordide ale lui Epstein, precum și de a pune sub semnul întrebării memoria ei despre evenimente și de a pune la îndoială afirmațiile ei că a suferit traume, are riscurile sale, lăsându-l deschis la acuzațiile de „învinovățire a victimelor” din partea femeilor. grupuri de drepturi.

Urmează cererile echipei juridice a doamnei Giuffre de a solicita declarații de la doi martori britanici: Robert Olney, fostul căpătar al ducelui, și Shukri Walker, care susține că l-a văzut pe ducele la clubul de noapte Tramp din Mayfair pe 10 martie 2001, în noaptea în care se află. presupus că a forțat-o pe doamna Giuffre să facă sex cu el.

Ducele, care a fost deposedat de titlurile sale militare și de patronajul regal săptămâna trecută, într-un efort de a proteja familia regală de căderea cazului, a susținut că a fost acasă în acea seară, după ce a vizitat un Pizza Express din Woking cu fiica sa Beatrice. .

.

Add Comment