Iată tot ce știm până acum despre iPad Pro 2022

Apple urmează să lanseze o altă generație de iPad Pro în 2022. După modelul cu cip M1, afișaj miniLED și suport 5G în 2021, se zvonește că compania va lansa un iPad Pro și mai bun în acest an.

Design și afișare

Zvonurile despre un nou design pentru iPad Pro 2022 au început în iunie 2021. Potrivit a lui Bloomberg Mark Gurman, acest iPad ar putea avea un spate din sticlă pentru a permite încărcarea fără fir, cel mai probabil prin MagSafe. Apoi, în decembrie, reporterul a spus același lucru.

Încărcarea fără fir înlocuiește cablul de alimentare obișnuit cu un suport inductiv, facilitând reîncărcarea bateriei dispozitivului. A devenit o caracteristică comună în smartphone-uri, dar este o raritate printre tablete. Apple a adăugat încărcarea wireless la iPhone-uri în 2017 și a actualizat-o anul trecut cu un sistem MagSafe bazat pe magnet, care a asigurat viteze de încărcare mai consistente.

Compania testează un sistem similar MagSafe pentru iPad Pro. Încărcarea fără fir va fi probabil mai lentă decât conectarea unui încărcător direct la portul Thunderbolt al iPad-ului, care va rămâne în modelele viitoare.

În ianuarie 2022, 9to5Mac a putut să descopere că Apple s-a lovit de o problemă în planurile sale de a reproiecta iPad Pro cu MagSafe. Pe măsură ce compania a testat un pahar plin pe iPad Pro 2022, a devenit un dezavantaj, deoarece ar face produsul mai ușor de deteriorat și, de asemenea, mult mai fragil.

Potrivit surselor noastre, compania a dezvoltat prototip de iPad Pro cu un logo Apple mai mare (similar cu noul MacBook Pro), dar acesta este din sticlă. Ca urmare, puterea ar fi transmisă prin logo-ul din sticlă. Prototipul are, de asemenea, magneți mai puternici pentru a preveni accidentele și acceptă încărcarea la viteze mai mari decât MagSafe pentru iPhone.

În ceea ce privește ecranul său, Apple va păstra probabil două dimensiuni diferite: 11 inchi și 12,9 inci. Upgrade-ul de aici ar fi mai vizibil pentru modelul de 11 inchi, deoarece analistul Apple Ming-Chi Kuo crede că compania va schimba panoul LCD cu un afișaj miniLED, așa cum a făcut în 2021 cu iPad Pro 12,9 inchi.

CPU și capacități de stocare

După ce Apple a surprins pe toată lumea cu adăugarea cipului M1 pe iPad Pro, este probabil ca compania să adauge o versiune îmbunătățită a acestui cip la următorul iPad Pro 2022. Desigur, acest iPad ar avea cip M2, care ar fi lansat cu un MacBook Air reproiectat.

O altă opțiune ar fi ca Apple să adauge cipurile M1 Pro sau M1 Max la iPad Pro, deși nu există zvonuri cu privire la această posibilitate. Deși este mai puțin probabil ca compania să introducă o variantă de cip „A15X/Z” pentru această tabletă, deoarece Apple își comercializează puterea Mac.

Desigur, este important de menționat că cipurile M1 sunt variante din seria A ale iPhone-ului. Totul depinde de modul în care echipa de marketing va prefera să facă publicitate iPad Pro 2022.

Pentru capacitățile sale de stocare, Apple este probabil să mențină aceleași opțiuni, deoarece nu există zvonuri despre mai mult de 2 TB de stocare, ceea ce înseamnă:

 • 128 GB;
 • 256 GB;
 • 512 GB;
 • 1 TB;
 • 2 TB.

Odată cu îndepărtarea Apple de la modelele de 64 GB de pe iPhone și de la toate Mac-urile noi care încep de la 256 GB, ar fi logic ca compania să lanseze iPad Pro 2022 cu 256 GB spațiu de stocare în loc de 128 GB.

Baterie, 5G și accesorii noi

5G

9to5Mac este capabil să confirme că Apple lucrează la un nou iPad Pro cu o baterie mai mare, deoarece unii utilizatori se plâng că Magic Keyboard provoacă consumarea excesivă a bateriei. Nu numai asta, dar, după cum ați citit deja în această rezumat, este probabil ca Apple să introducă capacitatea de a încărca iPad Pro 2022 cu un încărcător MagSafe și mai rapid decât este disponibil pentru iPhone.

Deși nu există zvonuri despre capacitățile 5G ale iPad Pro 2022, este probabil ca Apple să aducă mai multe benzi pentru următorul model. Nu există nici zvonuri despre accesorii noi, dar din moment ce compania intenționează să introducă un conector MagSafe pentru încărcarea iPad Pro, cel puțin Smart Folio și Magic Keyboard ar putea primi câteva modificări minore.

Când va fi lansat iPad Pro 2022?

De acum, este încă foarte vag când Apple va lansa iPad Pro în 2022. În timp ce Gurman spune „în 2022”, analistul Apple Ming-Chi Kuo oferă o cronologie „undeva în 2022”.

Dacă compania urmează tendința din 2021, probabil că va fi în prima parte a anului 2022. Un eveniment din martie sau aprilie ar avea sens dacă compania intenționează să actualizeze și MacBook Air în aceeași perioadă, deoarece ambele produse ar putea avea același procesor.

Cât va costa iPad Pro 2022?

Deoarece iPad Pro de 12,9 inchi din 2021 a primit o creștere de preț de 100 USD odată cu adăugarea ecranului miniLED, ar fi logic ca iPad Pro 2022 cu un afișaj de 11 inchi să înceapă și cu o creștere a prețului de 100 USD. Iată prețurile următorului iPad Pro:

 • 128 GB: 899 USD
 • 256 GB: 999 USD
 • 512 GB: 1199 USD
 • 1 TB: 1599 USD
 • 2 TB: 1999 USD

iPad Pro de 12,9 inchi cu Wi-Fi

 • 128 GB: 1099 USD
 • 256 GB: 1199 USD
 • 512 GB: 1399 USD
 • 1 TB: 1799 USD
 • 2 TB: 2199 USD

Încheia

Până acum, acestea sunt zvonurile iPad Pro 2022. Pe măsură ce aflăm mai multe, vom fi sigur că vom actualiza această poveste.

Începând de acum, puteți găsi iPad Pro 2021 pentru o ofertă și mai bună pe pagina oficială a Apple din magazinul Amazon aici. Asigurați-vă că consultați și niște adaptoare de alimentare de 20 W, Apple Pencil, Magic Keyboard și AirPods.

FTC: Folosim linkuri afiliate automate generatoare de venituri. Ca urmare a.


Consultați 9to5Mac pe YouTube pentru mai multe știri despre Apple:

Add Comment