Cardiff City 0-1 Blackburn Rovers: Zece vizitatori în jos pe Bluebirds datorită loviturii lui Joe Rothwell

Cardiff City s-a prăbușit pentru a învinge împotriva unui Blackburn Rovers de 10 oameni, datorită unei lovituri din prima repriză a lui Joe Rothwell.

Apărarea scursă a Bluebirds sa dovedit din nou costisitoare, deoarece Rothwell a marcat acasă în prima repriză, în timp ce lipsa lor de mușcătură la capătul de sus al terenului a fost din nou evidentă.

Gazdele au lansat un atac întârziat la final, în urma expulzării lui Ryan Nyambe pentru două infracțiuni care pot fi rezervate, dar nenumăratele mingi în careu au ajuns în cele din urmă la nimic.

Înseamnă că echipa galeză a pierdut acum nouă din ultimele 10 meciuri de acasă, o statistică blestemabilă care susține poziția lor în ligă în acest moment.

Vestea de mare echipă pentru gazde a fost că cody Drameh, împrumutat de la Leeds United, a primit primul start, în timp ce Ryan Wintle a fost plasat la mijloc după întoarcerea sa de la Blackpool pentru a încerca să adauge puțin control la mijloc.

În ciuda poziției Rovers în ligă, Cardiff a început cel mai bine dintre cele două echipe. Au văzut multă minge și au tăcut adversarii.

Cu toate acestea, o singură șansă este tot ce a avut nevoie pentru a-l trimite pe City în urmă, lucru cu care au fost obișnuiți în acest sezon.

Trecuse abia un sfert de oră înainte ca Rothwell să ridice mingea în mijlocul parcului și să înceapă să alerge la apărarea orașului.

Necontestat și cu apărătorii retrăgându-se, mijlocașul a condus până la 20 de metri de poarta lui City înainte de a începe șutul în afara stâlpului, doar pentru a vedea cum se îndoaie pe lângă Smithies și se cuibărește în colțul de jos.

A fost o lovitură sufletească pentru Cardiff, a cărui bulă de impuls a izbucnit aproape imediat.

Totuși, spre meritul lor, gazdele s-au târât de pe pânză și au dominat restul reprizei.

Au construit constant prin linii și au reușit să ajungă în poziții periculoase, dar s-au străduit să transforme posesia și teritoriul în șanse semnificative.

Au existat ocazii, însă cele mai bune păreau să vină din lovituri goale. Will Vaulks a executat un voleu minunat de la 25 de metri în urma unei lovituri de colț, dar Lewis Travis a degajat-o de pe linie înainte de a crește plasa.

Restul au fost șanse mici, dar suficiente pentru a oferi încurajare. Cardiff a încheiat repriza cu o posesie de 63 la sută, ceea ce a servit pentru a evidenția dominația lor.

Repriza a doua a fost lent, dar Cardiff sa bucurat încă de multă posesie și a încercat să lucreze deschiderile când a putut.

Din nou, totuși, Cardiff a părut cel mai periculos din loviturile goale. Piciorul stâng al lui Ralls se dovedea o amenințare pentru apărarea Rovers și unul dintre colțurile sale marca i-a oferit lui Curtis Nelson o șansă de aur. Fundașul a trimis o lovitură de cap spre colțul de jos la jumătatea reprizei secunde, dar Thomas Kaminski a reușit o salvare excelentă pentru a menține avantajul lui Rovers.

Totuși, a existat o deschidere pentru City în ultimele 15 minute. Nyambe a primit al doilea galben pentru o provocare grea pe Perry Ng, după ce a fost avertizat pentru că l-a împins pe același jucător într-o altercație cu 15 minute înainte.

Cardiff a adus oameni ca Isaak Davies și Rubin Colwill pentru a încerca să exploateze golurile și să obțină acea egalizare.

Davies arăta strălucitor și a tras o serie de centre periculoase din partea dreaptă, dar niciun om din oraș nu a putut ajunge la capăt. Cu cinci minute rămase, însă, Ralls a introdus o minge amenințătoare din partea cealaltă, care a fost întâmpinată de Mark McGuinness, însă șutul său scăzut a fost din nou respins inteligent de Kaminski.

Oricât ar încerca, totuși, acel egalizator evaziv le-a scăpat. Cu toată munca lor bună, a existat o lipsă vizibilă de calitate sau instinct criminal în acea treime finală.

O problemă care va trebui cu siguranță rezolvată în a doua jumătate a acestei ferestre de transfer de iarnă.

Cardiff City XI: fierări; Ng, McGuinness, Flint, Nelson, Drameh (Colwill 78); Wintle, Vaulks (Pachetul 66), Ralls; Collins, Harris (Davies 66).

Subs: Phillips, Morrison, Bagan, Sang.

Blackburn Rovers XI: Kaminski; Nyambe, Lenihan, Van Hecke, Wharton, Edun; Travis, Rothwell, Buckley; Brereton Diaz (Ayala 78), Khadra (Gallagher 65)

Subs: Pears, Rankin-Costello, Johnson, Davenport, Butterworth

Pentru cele mai recente știri și analize din Cardiff City livrate direct în căsuța dvs. de e-mail, vă puteți înscrie la newsletter-ul nostru aici.

.

Add Comment