Ben Foden o laudă pe fosta lui soție, Una Healy, pentru că și-a crescut singură copiii „iubitoare și blânde”

Ben Foden a lăudat-o pe fosta sa soție, Una Healy, pentru că și-a crescut singură copiii „iubitori și blânzi”, după divorțul lor în 2018.

Jucătoarea profesionistă de rugby, în vârstă de 36 de ani, îi împarte pe Tadgh, în vârstă de 6 ani, și cu Aoife, în vârstă de 9 ani, cu fostul membru al trupei The Saturdays, în vârstă de 40 de ani, și a susținut că datorită ei au ieșit atât de bine.

El a spus pentru The Mirror: „Îmi dau mereu jos pălăria pentru Una. Ea i-a crescut pe copii în ultimii câțiva ani singură și sunt copii grozavi, foarte iubitori și blânzi și inteligenți – și cu siguranță nu înțeleg asta de la mine.

Ben Foden o laudă pe fosta lui soție, Una Healy, pentru că și-a crescut singură copiii „iubitoare și blânde”

‘Cu siguranță nu o primesc de la mine!’ Ben Foden a lăudat-o pe fosta sa soție, Una Healy, pentru că și-a crescut singur copiii „iubitoare și blânde”, după divorțul lor în 2018 (fotografie în 2018)

„Mi-ar plăcea ca ei să intre în muzică și actorie. Au făcut o reclamă cu Una pentru McDonald’s și au fost grozavi în ea.

Ben s-a căsătorit cu cea de-a doua soție Jackie Smith Foden în 2019, la doar două săptămâni după ce s-au cunoscut și și-au întâmpinat fiica Farrah în anul următor.

El a adăugat: „Jackie este doar obsedată de Farrah, și-a schimbat întreaga perspectivă asupra vieții. Și este o mamă vitregă genială pentru celelalte două.

Ben se pregătește să concureze în următoarea serie Dancing On Ice alături de partenerul profesionist Robin Johnstone, care începe duminică.

Ex: Jucătoarea profesionistă de rugby, în vârstă de 36 de ani, îi împărtășește pe Tadgh, în vârstă de 6 ani, și Aoife, în vârstă de 9 ani, cu fostul membru al trupei The Saturdays, în vârstă de 40 de ani, și a susținut că datorită ei au ieșit atât de bine (poza în 2017)

Ex: Jucătoarea profesionistă de rugby, în vârstă de 36 de ani, îi împărtășește pe Tadgh, în vârstă de 6 ani, și Aoife, în vârstă de 9 ani, cu fostul membru al trupei The Saturdays, în vârstă de 40 de ani, și a susținut că datorită ei au ieșit atât de bine (poza în 2017)

Se pregătesc să concureze la noua serie Love Islander Liberty Poole, 21 de ani, medaliatul olimpic cu argint BMX Kye Whyte, 22 de ani, fiul lui Paul Gascoigne, Regan Gascoigne, 25 de ani, The Vamps’ Connor Ball, 25 de ani, starul de rugby Ben și paralimpicul Stef Reid, 37 de ani.

Printre alte celebrități care participă se numără prezentatoarea Ria Hebden, în vârstă de 38 de ani, starul pop și actrița Kimberly Wyatt, în vârstă de 39 de ani, dansatorul profesionist Brendan Cole, în vârstă de 45 de ani, și dansatorul Happy Mondays, Bez, în vârstă de 57 de ani.

În prezent, Brendan a fost desemnat favorit pentru a câștiga spectacolul, cu cotă de 3-1, potrivit lui Coral.

Familie: El a spus: „Îmi scot întotdeauna pălăria pentru Una.  I-a crescut pe copii în ultimii câțiva ani singură și sunt copii grozavi, foarte iubitori și blânzi și, de asemenea, inteligenți” (fotografia cu Tadgh, 6 ani, și Aoife, 9 ani)

Familie: El a spus: „Îmi scot întotdeauna pălăria pentru Una. I-a crescut pe copii în ultimii câțiva ani singură și sunt copii grozavi, foarte iubitori și blânzi și, de asemenea, inteligenți” (fotografia cu Tadgh, 6 ani, și Aoife, 9 ani)

Regan este al doilea favorit cu 4-1, spectacolul care începe în acest weekend, Liberty și Kimberley fiind pe locul trei, la 5-1.

Brendan va merge pe gheață alături de veterana profesionistă Vanessa, care a fost încoronată anterior campioană în serie cu Jake Quickenden.

Concurenții celebrităților din acest an își vor face debutul pe gheață în emisiunea de lansare live duminică, iar ITV sperând că vor fi mai puține accidentări decât seria haotică de anul trecut.

Serialul din 2021 i-a văzut pe vedetele Denise Van Outen, Billie Faiers și Jason Donovan toți forțați să se retragă în urma unei accidentări, concurenții fiind forțați să formeze o „bulă” cu partenerii lor din cauza restricțiilor Covid și a fost filmat fără public live.

Ambii concurenți de rezervă au trebuit să fie folosiți pentru prima dată în istoria emisiunii, deoarece trei celebrități au fost forțate să se retragă și două au fost testate pozitiv pentru virus.

Denise, 47 de ani, a suferit o accidentare în a doua săptămână după ce a suferit trei fracturi osoase și un umăr parțial luxat.

Billie, în vârstă de 31 de ani, a devenit a doua care s-a retras din competiție, deoarece a suferit o accidentare la cap în timpul antrenamentului, în timp ce actorul australian Jason, în vârstă de 53 de ani, a fost și el forțat să plece din cauza unei accidentări la spate, în săptămâna a 6-a a spectacolului.

Serialul a suferit o altă lovitură în timp ce comediantul Rufus Hound, 42 de ani, Joe-Warren Plant, 19 ani și partenerul său profesionist Vanessa Bauer, 25 de ani, au contractat cu toții Covid-19.

Noua serie de Dancing on Ice începe duminică, 16 ianuarie, la ora 18.30, pe ITV.

În curând: Dansul pe gheață începe duminică, 16 ianuarie, la 18.30, pe ITV

În curând: Dansul pe gheață începe duminică, 16 ianuarie, la 18.30, pe ITV

Dancing On Ice 2022: Cine sunt celebritățile?

KYE WHYTE

Vârstă: 22

Profesie: Rider de BMX la Jocurile Olimpice

Kye spune: „Mi-ar plăcea să văd dacă pot ajunge în finală pentru că sunt foarte competitiv”.

RACHEL STEVENS

Vârstă: 43

Profesie: Cântăreaţă

spune Rachel: „Acum se simte cu adevărat real, asta se întâmplă cu adevărat. Sunt atât de entuziasmat, evident foarte nervos.

LIBERTY POOLE

Vârstă: 22

Profesie: Vedeta Insula Iubirii

Libertatea spune: „Patinez pe gheață ca hobby uneori, ca să pot ocoli patinoarul, dar nu pot face niciun truc”

STEF REID

Vârstă: 36

Profesie: paralimpic

Stef spune: „Voi fi concurent la Dancing on Ice și este puțin înfricoșător, dar abia aștept!

REGAN GASCOIGNE

Vârstă: 26

Profesie: Cântăreaţă

Regan spune: „Îmi place să dansez, dar aceasta este priceperea asta. Întotdeauna mi-am dorit să o fac. Mereu! De când eram copil!’

KIMBERLY WYATT

Varsta: 39

Vârstă: 39

Profesie: Cântăreața Pussycat Dolls

spune Kimberly: „Sunt încântat să văd ce pot face acolo. Sunt pregătit pentru o provocare!’

BRENDAN COLE

Vârstă: 45

Profesie: Dansator

Brendan spune: „Știam că voi face spectacolul de ceva vreme și vreau să încep, sunt atât de încântat să fiu în emisiune.”

BEN FOOT

Vârstă: 36

Profesie: Jucător de rugby

Ben spune: „Îmi place ideea de a învăța un nou sport și o nouă abilitate. De asemenea, sunt destul de competitiv.

SALLY DYNEVOR

Vârstă: 58

Profesie: Actriță din Coronation Street

Sally spune: „Aceasta este o provocare masivă. Sunt atât de speriat! Trebuie doar să profit de fiecare ocazie pe care o am.

FĂRĂ

Vârstă: 57

Profesie: Luni fericite

Bez spune: „Sunt mereu pregătit pentru o provocare și mă antrenez deja pe gheață”.

RIA HEBDEN

Vârstă: 36

Profesie: Prezentator

Ria spune: „Va fi genial să înveți o nouă abilitate înfricoșătoare.”

CONNOR BALL

Varsta: 25

Vârstă: 25

Profesie: Basistul Vamps

spune Connor: „Sunt încântat, evident, dar sunt foarte nervos. Sunt destul de neîndemânatic, predispus la accidente.

.

Add Comment