Abonamentul tău Netflix este pe cale să devină și mai scump

Nu privi în sus — la costul în creștere al facturilor


netflix-general-erou

Este greu să urmăriți toate acele servicii de streaming la care v-ați înscris și, pentru majoritatea oamenilor, Netflix rămâne probabil ca implicit. Pe lângă o bibliotecă care conține mii de spectacole și filme, compania produce și o bibliotecă în continuă creștere de conținut original – o întreprindere costisitoare, cel puțin. Netflix și-a crescut taxele de mai multe ori în ultimii ani și, pe măsură ce ne îndreptăm spre 2022, abonații din SUA și Canada urmează o nouă creștere a tarifului.

Noua schemă de prețuri a Netflix din SUA – prima sa creștere a prețurilor din octombrie 2020 – crește planul standard la 15,99 USD, în timp ce nivelul său premium 4K este crescut la 19,99 USD. Pentru cei care au planul de bază doar SD, veți vedea că factura dvs. lunară crește la 9,99 USD. Aceste creșteri variază de la 1 USD la 2 USD pe lună și, deși asta ar putea să nu sune de asemenea abrupt, ar putea face o diferență suficientă pentru ca unii să coboare de la un plan mai premium la unul mai mic. Între timp, utilizatorii canadieni văd și unele schimbări cu această mișcare, deoarece Netflix și-a mărit planul standard cu 1,50 USD la 16,49 USD și ofertele premium cu până la 20,99 USD. Aceste prețuri sunt deja active pentru noii abonați și intră în vigoare pentru membrii actuali nu mai puțin de 30 de zile după ce o notificare prin e-mail a fost trimisă în căsuțele lor de e-mail.

ANDROIDPOLICE VIDEO AL ZILEI

Un purtător de cuvânt Netflix a emis această declarație pentru Reuters: „Ne actualizăm prețurile, astfel încât să putem continua să oferim o mare varietate de opțiuni de divertisment de calitate. Ca întotdeauna, oferim o gamă de planuri, astfel încât membrii să poată alege un preț care să corespundă bugetului lor.”

Netflix continuă să-și majoreze prețurile pentru a-și finanța în continuare conținutul original ambițios, atât ca producător, cât și ca distribuitor. În ultimul an, a dezvăluit unele dintre cele mai mari hituri din 2021, inclusiv Jocul calmarilor, Bridgerton, Educația sexuală, The Witcher, și altele. Platforma a menținut o bază constantă de utilizatori, în ciuda creșterilor frecvente ale prețurilor, toate concentrându-se pe reducerea costurilor de abonament pe piețe în creștere precum India.

Există câteva vești bune astăzi dacă sunteți abonat T-Mobile. Dacă plătiți pentru Netflix prin factura de telefon mobil, nu veți experimenta nicio creștere a prețurilor. T-Mobile continuă să acopere cheltuielile suplimentare în numele clienților săi, așa cum a confirmat la scurt timp după anunț. Din păcate, dacă nu sunteți pe T-Mobile, este timpul să plătiți un pic în plus pentru a accesa emisiunile preferate.


Samsung Galaxy Tab A8 cu buget redus este acum disponibil în SUA

Acesta este A8, nu S8, nu A 8.0

Citiți în continuare


Despre autor

Add Comment